Vogels en eekhoorntjes..
Serie foto's van allerlei vogels en eekhoorntjes.. Het is genieten van deze mooie diertjes..

Bronst en herfst..
Foto's gemaakt tijdens de bronst en ook herfstplaatjes..

Zomerwandelingen..
Een serie foto's tijdens wandelingen in de zomer. Waaronder ook een aantal eekhoornplaatjes.

Jong leven...
Het is elk jaar weer mooi om de vele jonge dieren te zien.. Foto's van zwijntjes, jonge hertjes, schattige reekalfjes e.d. Maar ook foto's van een broedende havik en jonge haviken. En jonge water- en weidevogels.. Prachtig om al dat jonge spul te zien..

Op en om het water..
Serie foto's die gemaakt zijn tijdens wandelingen in waterrijke gebieden..

Voorjaar 2022..
Het voorjaar is altijd weer mooi.. De natuur ontluikt weer.. Fleurige bloemen, frisgroene blaadjes.. Edelherten met hun bastgeweien die hard groeien.. Vogels die zich volop laten horen.. Kortom, prachtige tijd ook om in de natuur te zijn..

Winterplaatjes..
Fotoserie van winterse beelden.. Het leek erop dat er geen winters weer zou komen, maar tijdens de overgang van maart naar april '22 viel er toch nog sneeuw.. En het is toch altijd weer mooi om te zien.. Daarnaast ook andere foto's gemaakt in de wintermaanden..

Boshut Maashorst..
Weer naar een fotohut geweest, Boshut Maashorst. Er kwam weer genoeg moois voorbij.. Eekhoorntjes, buizerds, appelvinken en allerlei andere vogeltjes.. Het is prachtig om dit allemaal bezig te zien en te fotograferen..

Winters Deelerwoud..
Eind december 2021 een wandeling gemaakt in een winters Deelerwoud.. Alles was prachtig berijpt.. Als er dan ook nog eens een paar roedels herten in die witte wereld lopen dan ziet het er sprookjesachtig uit.. Bovendien was er ook een mooie zonsopkomst.. Een heerlijke wandeling op een prachtige ochtend in een wonderschone omgeving..

Rondom de bronst..
De bronsttijd is altijd een mooie periode.. Altijd weer een heel spektakel in het bos.. Het blijft prachtig om te zien en te horen.. Als de herfstkleuren dan ook weer verschijnen is het helemaal genieten..

Meer weergeven