Winters Deelerwoud..
Eind december 2021 een wandeling gemaakt in een winters Deelerwoud.. Alles was prachtig berijpt.. Als er dan ook nog eens een paar roedels herten in die witte wereld lopen dan ziet het er sprookjesachtig uit.. Bovendien was er ook een mooie zonsopkomst.. Een heerlijke wandeling op een prachtige ochtend in een wonderschone omgeving..

Rondom de bronst..
De bronsttijd is altijd een mooie periode.. Altijd weer een heel spektakel in het bos.. Het blijft prachtig om te zien en te horen.. Als de herfstkleuren dan ook weer verschijnen is het helemaal genieten..

Wild speuren.. blijft mooi..
Het blijft mooi om 's morgens te gaan wildspeuren.. Elke keer weer een verrassing wat je te zien krijgt..

Flevoplassen..
Fotoserie van bezoek aan de Oostvaarders- en Lepelaarsplassen. Blijft ook een mooi gebied om heen te gaan. En zeker als je weer eens ijsvogels in beeld krijgt. Maar ook de veulentjes van de Konikpaardjes zijn prachtig.

Vogelhut 't Gooi..
Foto's vanuit vogelhut 't Gooi.. Altijd leuk om allerlei vogels vanuit een schuilhut bezig te zien. Maar ook muisjes en eekhoorns zijn prachtig om te fotograferen..

Jong leven in het bos..
Nieuw jong leven in het bos.. Altijd weer mooi om te zien.. Een serie foto's van zwijntjes, jonge hertjes, reekalfjes.. Maar ook van jonge dassen en een haviksnest met jongen..

Voorjaar..
Voorjaar.. De frisgroene bladeren verschijnen weer aan de bomen.. De bermen en weilanden fleuren weer op met allerlei kleurige bloemen.. De vogels fluiten volop en zijn druk met hun nesten.. De eekhoorntjes worden actiever.. De geweien van de edelherten beginnen weer te groeien.. Je ziet weer jong spul op het water.. Een prachtig jaargetijde..

Wekeromse zand  -  wolf
Af en toe maak ik een wandeling bij het Wekeromse zand. Een mooi natuurgebied waar moeflons lopen en allerlei vogels te spotten zijn. Ook is de zonsopkomst er mooi te fotograferen. Maar kortgeleden had ik er een hele bijzondere en onverwachte ontmoeting. Ik zag namelijk ineens een WOLF lopen! Je gelooft bijna je eigen ogen niet..

Foto's rondom water..
Een serie foto's die in de eerste maanden van 2021 gemaakt zijn rondom water.. Bij de zee, bij meren of sloten.. En allerlei watervogels, waarvan ik zwanen wel bijzonder mooi vind..

Foto's vanuit het bos..
Hier een serie foto's die gemaakt zijn tijdens verschillende boswandelingen in de eerste maanden van 2021. Herten, reeën, eekhoorntjes, maar ook allerlei vogels die je niet alle dagen ziet, zoals klapekster, koperwiek, kramsvogel, middelste bonte specht.. En verder goudhaantjes, staartmeesje, goudvink, geelgors e.d.

Meer weergeven