Fotovaria gemaakt tijdens een aantal keren wild kijken.. Foto's van het wild natuurlijk, maar ook van zonsopkomst, bloemen e.d.

Foto's van allerlei vogels.. kleine en grotere.. watervogels en roofvogels.. Soms lastig te fotograferen.. Maar tis de moeite waard.. Vogels zijn ook erg mooi!!

Een fotoserie met veel verschillende natuurfoto's.. Gemaakt bij Renswoude, Wekeromse zand e.d.. Ook allerlei vogels, waaronder de prachtige ijsvogel..

Fotoserie van heel veel edelherten.. Ik vind het prachtige dieren.. De geweidragers met hun mooie bastgeweien, de sierlijke hindes, de schattige kalfjes.. Het is elke keer weer genieten..

Natuurfoto's vanuit de Arkemheen polder, tussen Nijkerk en Putten.. Prachtig gebied waar veel en allerlei (water en weide)vogels te zien zijn.. Wonderlijk mooi!!

Serie foto's vanuit de Veluwe en de Betuwe.. Wandelen in de natuur blijft mooi.. En gezellig als ook de meiden meegaan met bijv. een klompenpad lopen.. Extra genieten..

Een varia aan natuurfoto's die gemaakt zijn in januari en februari 2020.. O.a. zonsopkomst, allerlei vogels en wild. Ook wat (natuur)foto's vanuit omgeving Aalten..

Aan het eind van het jaar nog een fotoserie met winterse sferen.. Mooie zonsopkomsten en berijpte struiken.. En als je dan ook nog allerlei herten tegenkomt is het helemaal mooi..

De herfst is altijd weer prachtig met de vele kleuren in het bos. Er waren dit jaar ook heel veel mooie paddenstoelen. En het wild blijft altijd mooi om te zien..

Een serie foto's gemaakt tijdens de bronst 2019 bij park Hoge Veluwe, Kroondomein Uddel en Deelerwoud.. De bronsttijd is altijd weer spectaculair.. Ook weer een video samengesteld..

Meer weergeven