Van herfst naar winters weer..
Inmiddels zijn we van de herfst weer in de winterperiode gekomen. Het is nog niet echt winter, maar toch al wel een paar keer nachtvorst gehad. En dat levert altijd weer mooie plaatjes op. Hier een fotoserie met nog wat herfstplaatjes en berijpte winterse beelden..

Vrijdag 6 november weer een dagje in een vogelhut gezeten. Prachtig om allerlei vogels van dichtbij mooi in beeld te kunnen krijgen. Ook kwam er twee keer een buizerd om van een prooi te peuzelen.. Kortom er was genoeg te beleven en te fotograferen..

De bronst blijft een bijzondere periode.. De geweidragers zijn dan imposant om te zien en hun geburl is indrukwekkend om te horen.. Verder nog herfstfoto's van allerlei paddenstoelen en van de prachtige kleuren in het bos..

Foto's vanuit de Oostvaarders- en Lepelaarsplassen.. Prachtige natuurgebieden!! Foto's van allerlei (water)vogels, waaronder zwaluwen, ijsvogels en zelfs zeearenden.. Bijzonder om deze grote roofvogels te zien.. Ook foto's van stoeiende Konikpaarden e.d.

Een fotoserie met mooie zonsopkomst, allerlei wild en de bloeiende heide.. Altijd weer mooi om de paarse velden te zien, helemaal als er ook nog wild loopt..

Fotovaria gemaakt tijdens een aantal keren wild kijken.. Foto's van het wild natuurlijk, maar ook van zonsopkomst, bloemen e.d.

Foto's van allerlei vogels.. kleine en grotere.. watervogels en roofvogels.. Soms lastig te fotograferen.. Maar tis de moeite waard.. Vogels zijn ook erg mooi!!

Een fotoserie met veel verschillende natuurfoto's.. Gemaakt bij Renswoude, Wekeromse zand e.d.. Ook allerlei vogels, waaronder de prachtige ijsvogel..

Fotoserie van heel veel edelherten.. Ik vind het prachtige dieren.. De geweidragers met hun mooie bastgeweien, de sierlijke hindes, de schattige kalfjes.. Het is elke keer weer genieten..

Natuurfoto's vanuit de Arkemheen polder, tussen Nijkerk en Putten.. Prachtig gebied waar veel en allerlei (water en weide)vogels te zien zijn.. Wonderlijk mooi!!

Meer weergeven