Aan het eind van het jaar nog een fotoserie met winterse sferen.. Mooie zonsopkomsten en berijpte struiken.. En als je dan ook nog allerlei herten tegenkomt is het helemaal mooi..

De herfst is altijd weer prachtig met de vele kleuren in het bos. Er waren dit jaar ook heel veel mooie paddenstoelen. En het wild blijft altijd mooi om te zien..

Een serie foto's gemaakt tijdens de bronst 2019 bij park Hoge Veluwe, Kroondomein Uddel en Deelerwoud.. De bronsttijd is altijd weer spectaculair.. Ook weer een video samengesteld..

Zaterdag 21 september was de jaarlijkse Airborne herdenking op de Ginkelse heide bij Ede.. Een prachtig schouwspel om de vele para's te zien springen.. Maar ook bezinnend..

Fotoserie vanuit de Veluwe en Oostvaardersplassen.. Met o.a. herten, reeën, zwijnen, bloeiende heide, stoeiende paarden, allerlei watervogels, ijsvogel enz..

Weer een aantal natuurwandelingen gemaakt en allerlei wild gespot.. Waaronder de WOLF!! Indrukwekkend!! Verder ook foto's van de heide die inmiddels prachtig paars kleurt..

Foto's vanuit het Deelerwoud en het Kroondomein.. Van herten met kalfjes, een indrukwekkende roedel geweidragers, zwijnen, roofvogels e.d. Ook weer een video gemaakt..

Foto's vanuit park Hoge Veluwe.. Van herten, zwijnen, reeën, moeflons e.d. waaronder ook jonkies.. En van allerlei vogels en muisjes vanuit de hutten in het park.. Prachtig om te zien!!

Fotoblog met o.a. moeflons, reeën en reekalfjes, jonge zwijntjes, herten, bloemen, vogels e.d. Gezien tijdens klompenpad lopen en andere natuurwandelingen..

In de meivakantie ben ik met de meiden naar de Blauwe Kamer geweest.. Gezellig en erg mooi.. Foto's van o.a. Galloway-kalfjes, Konik-veulens en stoeiende paarden.. Spectaculair!!

Meer weergeven