Natuurfoto's vanuit de Arkemheen polder, tussen Nijkerk en Putten.. Prachtig gebied waar veel en allerlei (water en weide)vogels te zien zijn.. Wonderlijk mooi!!

Serie foto's vanuit de Veluwe en de Betuwe.. Wandelen in de natuur blijft mooi.. En gezellig als ook de meiden meegaan met bijv. een klompenpad lopen.. Extra genieten..

Een varia aan natuurfoto's die gemaakt zijn in januari en februari 2020.. O.a. zonsopkomst, allerlei vogels en wild. Ook wat (natuur)foto's vanuit omgeving Aalten..

Aan het eind van het jaar nog een fotoserie met winterse sferen.. Mooie zonsopkomsten en berijpte struiken.. En als je dan ook nog allerlei herten tegenkomt is het helemaal mooi..

De herfst is altijd weer prachtig met de vele kleuren in het bos. Er waren dit jaar ook heel veel mooie paddenstoelen. En het wild blijft altijd mooi om te zien..

Een serie foto's gemaakt tijdens de bronst 2019 bij park Hoge Veluwe, Kroondomein Uddel en Deelerwoud.. De bronsttijd is altijd weer spectaculair.. Ook weer een video samengesteld..

Zaterdag 21 september was de jaarlijkse Airborne herdenking op de Ginkelse heide bij Ede.. Een prachtig schouwspel om de vele para's te zien springen.. Maar ook bezinnend..

Fotoserie vanuit de Veluwe en Oostvaardersplassen.. Met o.a. herten, reeën, zwijnen, bloeiende heide, stoeiende paarden, allerlei watervogels, ijsvogel enz..

Weer een aantal natuurwandelingen gemaakt en allerlei wild gespot.. Waaronder de WOLF!! Indrukwekkend!! Verder ook foto's van de heide die inmiddels prachtig paars kleurt..

Foto's vanuit het Deelerwoud en het Kroondomein.. Van herten met kalfjes, een indrukwekkende roedel geweidragers, zwijnen, roofvogels e.d. Ook weer een video gemaakt..

Meer weergeven