Herfst en begin winter; herten..


Een fotoserie met foto's die ik eind november en begin december gemaakt heb..

Van herfst naar het begin van de winter.. Foto's van herfstkleuren, paddenstoelen, mist en rijp, maar ook nog van bosbessen.. Veel struiken waren verdroogt, maar zijn nog weer uit gaan lopen nadat het ging regenen. En mede door het zachte weer kon je eind november warempel bosbessen plukken.. Bijzonder!!

Mist en nachtvorst levert ook weer mooie plaatjes op.. Prachtig om de rijp op de struiken en planten te zien.. Het is wel koud, maar erg mooi!!

Ook nog wat vogeltjes gefotografeerd en een mooie zonsopkomst.. En natuurlijk weer edelherten en damhertjes.. Het Deelerwoud blijft een favoriete plek voor me om ze te fotograferen.. Dit keer ook weer een video gemaakt.. Zie hieronder..